TONING & QIGONG – 3 & 4 mars 2018
KURSEN HÅLLS PÅ MIAS YOGASTUDIO, SUNDBYBERG CENTRUM, STOCKHOLM.

Kurspris: 2.800 kronor inkl. moms varav 500 kr bindande anmälningsavgift. I kursen ingår instruktionsCD och arbetskompendie samt en återträff. 
Plats: Kursen hålls på Mias Yogastudio, Sundbyberg Centrum, Stockholm.
Tider: Lördag & Söndag, 3 & 4 mars 2018, kl 9 - 17

Anmälan: Kontakta Marie om bokning och mer information: info@bergmanvoice.com

Vi lär oss rösttoningens grunder och helande, fokuserande, kraft. Låter den bära oss in i Qigongen och Biyunmetodens grundprogram för hållbar hälsa, självutveckling och välmående. Toningen vibrerar helheten och Qigongen mjukar upp varje led, hjälper oss att öppna upp för frisk energi- och näringsgenomströmning, helande livskraft och universell livsvägledning. Vackert och sinnligt. Kraftgörande och upplyftande. Du stärker både kärna och att nå ut och fram.

RÖSTER OCH FEEDBACK OM KURSEN I TONING OCH QIGONG 

”Jag tycker att ramen runt qigongen med toning har varit mycket bra. Min känsla att komma i kontakt med min kropp/väsen förstärks så qigongen blir starkare, rörelserna känns intensivare.”
Karin
 
”Toning lockar fram min kraft, min styrka och min självkärlek. Vibrationerna i kroppen vägleder min kontakt med mig själv. Jag har ett kroppsöra! Toningen väcker mitt kroppsöra så övningarna i Qigongen blir som en dans.”
Jessica
 
”Helt klart en bra kombo med Qigong och Toning.”
Susanne
 
”Att tillföra Toning emellanåt utan att störa Qigongflödet har varit väldigt positivt. Att som jag med dålig hörsel känna ljudvibrationerna var häftigt. Hela kursupplägget gjorde att jag hade fullt fokus och inte kände mig uttråkad en enda sekund. Är så tacksam att jag fick uppleva detta!”
Marianne
 
”Bra kurs. Bra kombination. Qigong som metod uppblandad med Maries kunnande och erfarenhet i tonande och meditationer. Hade det varit en ren Qigongkurs med bara fokus på metoden och inte gjort annat hade jag inte kommit dag 2. Inramningen med andra saker som stödjer/fördjupar tankegångarna medan vi låter rörelserna sjunka in, är bra.”
Cristina
 
”Jag upplever att toningen hjälper mig att bli bättre på att fokusera mina tankar, mina kroppsförnimmelser och min naturliga andning när jag sedan gör Qigong.”

Eva