TONING & KLANGSKÅLAR – 26 & 27 maj 2018
”RÖSTMAGI & LIVSLYFT", MARIES KLASSISKA KURS I TONING.

Kurspris: 2.800 kronor inkl. moms varav 500 kr bindande anmälningsavgift. 
Plats: Kursen hålls på Mias Yogastudio, Sundbyberg Centrum, Stockholm.
Tider: Lördag & Söndag, 26 & 27 majl 2018, kl 9 - 17
Anmälan: Kontakta Marie om bokning och mer information: info@bergmanvoice.com

Lär dig Toning och Självmassage med klangskålar. Klangskålar,
Peter Hess® universalskålar, finns att låna och eventuellt köpa. 


”Röstmagi och Livslyft”, Maries klassiska kurs i Toning också med klangskålar:
Vi lär oss i om röstens läkande, helande möjligheter, toning för inre samling och toning som komplement till annan behandling. Vi introduceras i klangskålarnas magi och potential. Vi lär oss grunderna i klangmassage med rösttoning. Möjlighet finns att köpa klangskål. Vi arbetar med Peter Hess dipl. terapiskålar. Se mer om Peter Hess klangmassage : 
www.peter-hess-institut.de

Toning är vibrationell ljudmedicin med djupgående effekter och dokumenterad vetenskap vad gäller stärkande av självläkningskraft, immunförsvar och balanserande av nervsystem och ämnesomsättning. Ljudande utan prestation är ett sätt att mobilisera hälsa, självläkning, utveckling och lyfta medvetande, egenomsorg och behandling av andra.
 
Vi får en grundlig genomgång av de genomströmmande ljuden, lär oss rikta ljud till speciella områden i kroppen, lär oss olika meditationer både för skapande stillhet och skapande av energi och vi introduceras i klangskålarnas resurser. Lär oss hantera rösttoning och klangskålar tillsammans, en mycket kreativ djupgående kombination. 

Toning är ingen talang utan en förmåga som vi alla äger.
Läkande ton är också stimulerande för kommunikation, klarhet och skapande, det är en potentiell kombination till annan behandling, till andra friskvårdsmetoder och som terapeutiskt redskap.

FEEDBACK TONING OCH KLANGSKÅLAR
 
”Det kändes som jag simmade omkring i ett fint stort mjukt lugn som var fyllt av energi.”

”Jag känner mig så inspirerad nu att tona. Jag har haft lite svårt att göra det på egen hand tidigare, men nu tror jag det var något som släppte! Det är häftigt vilka effekter som ges av toningen. Inte bara rösten blir klarare…”
 
”Tack för en jättebra kurs! Jag har fått tillgång till ett "verktyg" som jag alltid har med mig och alltid kan använda.”
 
”Jag kan inte med ord beskriva den härliga känslan av att stå mitt i alla dessa sköna toner som på magiskt vis omslöt mig och oss alla. Extra magiskt för att toner även kom från mig!! – my god, jag är fortfarande super förvånad :- O  och väldigt glad, nöjd och stolt.”
 
”Jag hade roligt, upptäckte mycket nytt.”
 
”Kursen var utmärkt upplagd tycker jag. Jag är så glad och tacksam att jag har hittat en lärare som dig! Du har förmågan att nå ut till djupet i människor, och sätter igång slumrande celler.”
 
”Du  skapar värme, tillit och hopp och kan konsten att plocka fram det exakta - som behövs för att väcka var och en av oss...  Jag lämnar kursen med ett leende på läpparna”
 
”Det är häftigt vilka effekter som ges av toningen. Inte bara rösten blir klarare, jag kan känna att hela min kroppshållning blir naturligt rakare, och det lär ju ge en massa bra hälsoeffekter det med.” 
 
”Varmt Tack för en intressant och spännande Kurs. Har försökt att tona och använda klangskålen varje dag. Jag känner verkligen hur det jobbar I kroppen…Har börjat tona och använder ibland klangskålen vid behandlingar. Vill börja tona i lilla kyrkan hemma. Har du tips att ge mig?”