KURS   
KLANGMASSAGE – PETER HESS-METOD™

EN UNIK BEHANDLING SOM GER DIG DJUPVILA, ENERGIUPPLADDNING OCH EN STUNDS PÅFYLLNING VID DIN INRE KÄLLA.
"Varit i klanghimlen♥ En underbar behandling – och Marie Bergman är en ödmjuk och skicklig vägledare in i klangernas läkande vibrationer:) Rekommenderas!!" – Helene Bäckman, Bonitolog, Energiterapeut, Änglaterapeut på Bonitologihälsan. 23 januari 2018.

"The sound of the singing bowl touches your innermost soul and bring it into vibration. The sound breaks tension, mobilizes healing forces and sets free creative forces."  – Peter Hess, founder

Bokning och mer information direkt med Marie:
info@bergmanvoice.com
Behandlingen tar 90 minuter och avslutas med en integrerande rösttoning.
Kostnad: 850 kr inkl moms.


Marie är certifierad i Peter Hess Klangmassage, som hon kombinerar med rösttoning i vackert klangrum i centrala Stockholm. Klangmassage är en harmonisk och djupt helande metod för förnyelse, välmående och helande. Metoden ger djupavslappning som stärker självläkning och energipåfyllning.

FEEDBACK KLANGMASSAGE
 
”Ett djupt och varmt tack för de ljud och vibrationer du gav mig i förrgår. Du bad mig dela med mig av mina tankar efteråt och det gör jag gärna. För det blev många tankar. Jag kände mig mottagen på ett väldigt varmt och tryggt sätt av dig och det kändes väldigt avslappnat och skönt att få lämna över rummet till dig, mitt fysiska och mentala rum och bara ta emot. Det enda jag aktivt gjorde var att andas och försöka öppna mina sinnen så mycket jag kunde. Det jag tog emot kändes som gåvor av ljud, toner och energier. Jag fick översköljas och genomsköljas av näring. När jag gick hem kände jag mig förutom väldigt lugn och avslappnad väldigt “glatt” i lederna. Detta kändes helt normalt eftersom vibrationerna från tonerna givetvis gått in i ben, ligament och leder och gett ledvätska möjlighet att komma åt ifall jag haft stelhet någonstans. Det var en känsla motsatt till “morgonstelhet” när man istället sträcker på sig för att väcka muskler och leder. Nu var jag istället helt “genomväckt och fysiskt aktiverad”. Det kändes skönt men det var mer än så.”
Karin
 
”Hjärtligt tack för en obeskrivlig session hos dig.
På vägen hem upptäckte jag att det inte var så mycket att integrera. Jag hade landat ned i mig själv, i min kropp på ett nytt sätt. Det var som om ytterligare en aspekt av harmoni infunnit sig, en mer biologisk sådan om du förstår hur jag menar. Tänka att det finns så många och att få uppleva dem....som en ny ton som fulländar ackordet. Svårt att sätta ord på.Vilken tur att jag lyssnade på min kloka kropps behov denna gång....klangmassage.”

Lotta 
 
”Det som är mest påtagligt och det som gläder mig mest är att jag känner en stor skillnad i mina båda axelpartier och skuldror. Själva axellederna har tidigare knakat och känts tröga, nu är knaket borta och lederna känns lättare, luftigare och rörligare. Sedan är rörligheten mycket bättre även ut i armarna, skillnaden är störst i högra frozenshulder-axeln.  Så fascinerande och härligt! Sedan kan jag också berätta att jag har större närvaro och uppmärksamhet på min kropps signaler. Signalerna handlar mest om att jag känner mig väldigt hungrig mellan varven och även trött. Har alltså ätit mer och sovit mer.  Känns mycket bra!”
Pia
 
”Vilken underbar klangmassage! Jag var överraskad att den var så otroligt kraftfull och samtidigt så mjuk! Den löste upp spänningar på djupet, t ex mina enormt spända axlar och käken, utan att det gjorde det minsta ont. (Det kan ju göra fruktansvärt ont med traditionell massage, "skönt-ont" förvisso, men ont gör de, triggerpunkterna.) Mjukheten i musklerna dröjde sig dessutom kvar längre än vid trad. massage.”
Susanne